°STEPHANE LAMBIEL magyar rajongói honlapja°(The hungarian website of Stephane Lambiel)

STEPHANE LAMBIEL
-
Hírek/főoldal
- Mindent róla
- Eddigi eredményei
- Élet-pálya
- Róla mondták
- Aktuális programja
- Fordítások
- Cikkek, fordítások


KÉPEK
-
Sok-sok kép
- Rajongóktól
- Eissport Magazin
- VB 2006
- EB Lyon
- Naptár
- Vegyes
- Innen-onnan
- Mozgóképek
- Art on Ice 2007
- Tokio 2007
- Ikonok
- 2005.07.11
- Torinó 2007
- Cup of Russia
- Eisgala Basel
- EB Zágráb
- 2008-2009
- Tallinn 2010/ Vancouver 2010

VIDEÓK
- Stephane

NEKTEK, RÓLATOK
- VENDÉGKÖNYV
- Mit gondolsz Stephről?
- Probléma esetén ÍRJ!
- MSN címek
- Mit gondolsz a lapról?
- Segítség a letöltéshez
- Köszönet
- Segítség a lapnak
- Kéréseket, kérdéseket IDE
- Vélemények
- Idézetek
- Stephane meglepetése
- FÓRUM

JÉGREVÜ
-
Art on Ice
- Holiday on Ice
- Champions on Ice
- Disney on Ice
- Euroice
- Stars on Ice

KORCSOLYA KLUBBOK
-
Budapesti Korcsolyázó Egylet
- Pécs SE
- Jégcsillag SE
- Debreceni Jégkarc Egyesület
- MTK Jég-Virág Alapítvány
- Jégvirág Korcsolya Klub

KORCSOLYA
-
Salchow
- Az ugrások
- Rittberger
- Axel Paulsen
- Toeloop
- Lutz
- Flip
- Képek Salchowról
- Képek Axelról
- A kori története
- A műkorcsolyáról
- Pontozás

 

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Szavazz
Ki a kedvenc Férfi korcsolyázód??

Stephane Lambiel
Brian Joubert
Evgeni Plushenko
Alexei Yagudin
Evan Lysacek
Jeffrey Buttle
Johnny Weir
Emanuel Sandhu
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 

G-Portal kereső
Linkek
 

Látogatók száma
Indulás: 2006-03-01
 
♥Stephane meglepetése (ötletek)
[171-152] [151-132] [131-112] [111-92] [91-72] [71-52] [51-32] [31-12] [11-1]

2017.09.11. 16:46 Idézet
usc school of medicine columbia sc [url=https://www.clippings.me/darvocet]where to buy darvocet n 100[/url] famous african american doctors

2008.11.27. 16:07 Idézet

Sziasztok csajok!

Lesz valami ebből a találkozóból,mert én tényleg őszinte híve vagyok,,csak nem látom biztosan a dolgot. Természetesen ez nem Szandi hibája,mert ő tényleg mindent megtett/tesz azért hogy sikerüljön a dolog. Ez a technikus dolog kevert be szerintem picit,mert senki nem akarja elvállalni. Nem hálás feladat az biztos,de valaki tényleg segíthetne.Én is szívesen megtenném,csak nekem se kamerám se készségem nincs hozzá,bekapcsolni sem tudnék egy komolyabb gépet. Én nagyon szorítok hogy összejöjjön,csak sajnos most hétvégét már nem tudnám megoldani. Mondjuk ez egyéni probléma. Ha mégis most lenne akkor remélem nagyon jó lesz,én szorítok!

Ada

 


2008.11.02. 17:14 Idézet

Éljen Misin!!! igaza van!

Yvette :-)


2008.11.01. 17:28 Idézet

Ezt komolyan MISIN mondta?     Ez aztán az elismerés.

Én Jeffrey-t is szerettem, de a két ember valóban nem ugyanaz. Jeffet "csak" nagyon sajnálom, de hát Steph... néha-néha teljesen váratlan pillanatokban tör rám, hogy bezzeg Stephane így, bezzeg Stephane úgy. És hogy mindig milyen pozitívan állt a dolgokhoz, és hogy mindig mennyire a maximumot várta el saját magától. Meg ilyesmik. Tegnap is a Skate Canada alatt megemlítette Mariann (a kommentátor), hogy milyen hiányos most a férfi mezőny, hogy ketten is abbahagyták...

Na jó, nem fárasztalak benneteket. Csak meglepett Misin véleménye és örülök, hogy ilyen jókat mondott róla.

Darkangel


2008.10.31. 15:52 Idézet

hát igen,egyáltalán nem lehet két lapon említeni őket,igaz eredményeket tekintve kbra azonos szinten mozognak, de Steph mégiscsak Steph.....nála zseniálisabb előadó nem nagyon van mostanában.....fantasztikus amiket csinál.....és azok a forgások....na az meg télleg egyedi.....

gerrardmania


2008.10.30. 21:41 Idézet

Nézzétek mit találtam! "- Természetesen, bajnokok visszavonulása mindig jelentős esemény a műkorcsolyázásban, Buttle és Lambiel esetében azonban veszteség nem egyenlő arányú. Míg Buttle miatt nem hullatok könnyeket - a kanadai, bár kétségtelenül jó korcsolyázó, a zsenitől messze van - Lambiel visszavonulása hatalmas veszteség. Stephane - a csodálatos előadó, egyedülálló "forgó" - visszavonulásának hírét megrendüléssel fogadtam. Amit a zenész érezhet egy nagyszerű kollégájának elvesztésekor." 

   Ezt Alexei Misin mondta Steph visszavonulásakor.

Én is totál kiakadtam mikor bekapcsoltam szombat este a tv-t és kori ment benne.Természetes hogy nézni fogom,de nem lesz ugyanolyan az biztos. Igaz, nagyon sok a tehetséges és szimpatikus versenyző,talál majd mindenki kedvencet,de az biztos, hogy nem fogok ugy izgulni minden egyes mozgásáért a jégen,mint Step esetében. Ő emberként is rendkívüli példa volt nekem. Lehet hogy vb-n kiélezett verseny lesz az ázsiaiak között,de velük valahogy nem tudok azonosulni. Annyira jó volt az idei vb-n mikor a rövidprogram után olyan izgatottan vártam a szabadkorit.

Egyébként az olimpiára ígérik Plushenkót,akkor aztán nem hivatkozhat a motiváció hiányára,remélem lesz egy nagyon nagyon jó olimpiánk!           Ada


2008.10.30. 19:46 Idézet

biztos nincs köze a kettőnek egymáshoz,de eddig még soha nem néztünk korit már októberben, nem szokták adni a grand prixet, és valszeg az összeset le fogja adni az eurosport....miért pont akkor kezdik meg a jó szokásukat,amikor Steph már nincs..

gerrardmania


2008.10.30. 19:32 Idézet

Bizony, hogy koriszezon! Holnaptól (10.31.) SKATE CANADA!! Eurosporton közvetítik..:D

Úgyhogy muszáj nézni..

B.


2008.10.30. 12:47 Idézet

Teljesen igazad van, én is nagyon sajnálom hogy Stephért már nem szoríthatunk, de tényleg ott vannak még az új reménységek is.

Nekem például tavaly még a 2 svéd fiú tetszett nagyon=) névről sajnos nem tudom őket, de mind kettő nem kis tehetség. Szerintem. Na és ott van még a sokak kedvence Plushenko<3 aki visszatér=)

Mint már emlitettem én mentem volna most novemberben Párizsba a TEB-re, és csak is steph miatt. Mert csak Ő ért volna meg nekem annyi pénzt, ha most nincs Steph akkor úgy döntöttem nem megyek, mert most minek adjak ki annyit hogy ha a kedvenemet meg nem is láthatom?. Szóval értitek:D

És igen, én is reménykedek bennt hogy az olimpiáig meggondolja magát, mert arra is készültem és ha lesz Steph akkor GO!=)

További szép napot! És éledjünk fel mert elkezdődött a (L)kori(L) szezon. 


2008.10.30. 12:34 Idézet

Kiért fogunk szorítani? Persze, Stephane-t senki nem tudja a lelkekben pótolni, de azért akadnak még szerethető figurák...   Ott van például Tomas Verner.. szeretem, hogy olyan kis vidám, kár, hogy amikor izgul, könnyebben tud hibázni. Vagy a két amerikai srác, Johnny Weir és Ewan Lysacek (én személy szerint Ewan-párti vagyok...). Jó, jó, nem forognak olyan szépen, mint a kedvencünk és nemigen hasonlíhatók össze a lépéssorok sem, de azért ügyesek ők is.

És a legújabb reménység: a 18 éves kanadai Kevin Reynolds!!! Láttam őt verenyezni a Skate America-n és nem jutottam szóhoz!!! 18 évesen tudja a 4fordulatos toeloop-ot és a 4fordulatos Salchow-ot is!!! Nagyon ügyes a srác, csak még az előadásmódján kellene javítania. Szóval kíváncsi leszek őrá is!

Ezzel az egésszel annyit akartam mondani, hogy ugyan Steph abbahagyta, de azért vannak még korisok, akik miatt lehet izgulni.

És nagyon reménykedek, hogy az olimpiáig meggondolja magát.

Minden jót nektek:

Brigi(Darkangel)


2008.10.25. 16:38 Idézet

2008.10.24. 15:26 Idézet

na csajszik, kinn van az email.....szóval tessék aktivizálni magunkat.....

 

gerrardmania

 

 


2008.10.22. 09:53 Idézet

Olyan jó hogy kb ugyanazokat a gondolatokat, érzéseket mutatjuk, így itt mindenki megérti ( vagy legalábbis remélem) a hosszú értekezéseimet,és ha szerencsém van esetleg át is látjátok a problémámat. Én ilyen kis lelkis vagyok,főleg ha van egy pici időm filozofálgatni.Szeretném megoldani vagy legalábbis megérteni a fontos és értékes emberek problémáit és idegesít hogy most nem megy.

Hiányzik ez az értékes és érzelmes ember,számomra valami hiányzik belőle,az a valami,amit már a VB-n is hiányoltam. Ez van,nem tudom elfogadni a tényt.

Elinor,avassuk gyásznappá Polgárdiban az október 16-ot,szerintem megérné!

Ada(már megint)


2008.10.21. 19:37 Idézet

Hát kiért fogok én ezentúl szorítani a versenyeken??

 

:(((((((((


2008.10.21. 16:24 Idézet

Nehéz ezt elfogadni. Pont ezért írtam én is korábban, hogy szerintem nem a sérüléssel kezdődött. Mert az Eb-n és Vb-n még szó sem volt semmilyen sérülésről (javítsatok ki, ha nem jól tudom). Tudtommal a sérülés a Vb után (közben?) keletkezett, de az időpont nem is annyira lényeges. Neki viszont tudnia kellett, milyen mértékű ez a sérülés, mégis elutazott az USA-ba, maga mögött hagyva azt a svájci stabil csapatot, akik mindig mellette álltak. Új tervei voltak, egy egészen új dologba vágott bele és mindezt úgy tette volna, hogy tudatában volt, hogy mekkora sérülése van? Én nem vádolni akarom őt, félre ne értsétek, de vagy túlbecsülte magát, hogy ő ezt sérüléssel is megtudja csinálni (és utólag jött rá, hogy mégsem) vagy sántít valami ezzel a sérüléssel kapcsolatban. Ha tudja, hogy ennyire megsérült, már eleve nem utazott volna el az USA-ba új programot készíteni, mégis elutazott. Most pedig visszavonul. Én ezt nem látom logikusnak. De el tudom képzelni, mennyire fájhat és hátráltathat egy ilyen sérülés, ha valóban akkora, hogy emiatt vonult vissza. De azt is eltudom fogani, ha nem a sérülés miatt vonult vissza. Igaz, ahhoz több idő kellene, hogy elfogadjam, hogy pl. megunta és ennyi.

Tudom, ez hosszú volt, de remélem értitek, mit akarok mondani. Én kicsit kétkedve forulok az egész felé és ha nem Steph-ről lenne szó, még mondanám is, hogy blöff az egész. De ő mindig őszinte volt, így nincs okom ezt mondani. És eltudom fogani, hogy ez a döntése, csak nehéz. De ezt nem kell magyaráznom nektek. Azt szeretném, hogy boldog és egészséges legyen, mert nemcsak fantasztikus koris, de jó ember is. És ha ez mindenképpen szükséges volt, akkor elfogadom. Írtam, nektek már, hogy fel a fejjel, hát, továbbra is ezt tudom csak mondani, de azért látjátok, a kétségek bennem is megvannak, nem is kicsit.

Majd igyekszem rövidebbeket írni, csak ez kikívánkozott és ezt csak nektek tudom elmondani így.

Elinor


2008.10.21. 10:32 Idézet

Teljesen egyetértek veletek,engem is az zavar hogy ilyen furcsa módon sikerült ez a búcsuzás,tőle nem ezt vártam.  Azzal egy percig nem vitatkoztam hogy Jeffrey visszavonul(persze őt is sajnáltam,de nem is szerettem annyira mint Stephet) ő megtette a magáét,megnyerte az utolsó VB-t,neki ez a csúcspont,maximálisan megértam hogy bajnokként akar elmenni.

Stephane-nál viszont egyszerűen nem értem az okot. Ha annyira súlyos a sérülése eddig miért nem említette soha,ezzel a ténnyel együtt sokkal könnyebben elfogadtam volna a tavalyi szereplésést is a VB-n. Önző emberi érdekek vezérelnek,mert én szeretném még látni ahogy küzd,nekem ő nem csak sportolóként hanem emberként is nagy. Azt hiszem belőle is merítettem erőt az én saját hétköznapi küzdelmeimhez,a programjaiból és az ő küzdeni tudásából,mert azt hittem ő soha de soha nem adja fel.

Ezért keresem ilyen elkeseredetten az indokot,mert félek ez rám is hatással lesz,nemcsupán azzal hogy szomorú leszek.  Nekem a mai napig sokat segít a lélekjelenléte, vizsgára kizárólag csak a katicagyűjteményemmel járok,egyetemen már picit furának tűnhet,de én még mindig a kis pöttyöseimmel ZH-zom, talán így gyászolom is egy kicsit Stephet.

Ada


2008.10.20. 19:22 Idézet

Most még én sem értem hogy miért dötött így és nem is tudom elfogadni, de majd kiderül ez volt e a legjobb döntés. Ha a jövőre gondolok akkor valószínű hogy új lehetőségek elé néz és ő is élhet mostmár. Remélem hogy sok szebbnél szebb gálaprogramokkal fog elkápráztatni benünket :).

Rea


2008.10.20. 18:02 Idézet

Így van! a boldogsága és az egészsége a legfontosabb! :) én csak remélni tudom, hogy legalább az olimpiát átgondolja...  mindenféleképp nehéz ebbe belenyugodni. Dehát ez van sajnos!  Az én egyik kedvencem: http://www.youtube.com/watch?v=jqNCm2GKY58 

érdemes megnézni! 

Yvette


2008.10.20. 16:34 Idézet

igazad van, mindenben....csak nehez...iszonyat nehez....nyilvan o is elete egyik legfontosabb donteset hozta meg,de szereny velemenyem szerint, ezt vagy elkapkodta, vagy hat nem is tudom.....nem tudok belenyugodni,na.....persze Steph boldogsaga mindennel fontosabb, de ha egesz eddig a korinak elt, most mi a baj......keresem az okokat, mert hat, egy ilyen esemeny utan kell egy olyan indok, ami mindenkit megnyugtatna, es az nem az, h sorry, nincs motivacio, vagy csak szimplan feladom.....mert mi nem ezt varjuk tole, ennyi szep emlek utan......

 

gerrardmania

tud vki vmit ninarol?????


2008.10.20. 15:47 Idézet

Jó olvasni ezt a sok gondolatot, hogy kiből milyen emlékek törnek elő.

Steph tényleg felnőtt, már nem a pityergő kis herceg, hatalmas mosollyal. De hiszen minden és mindenki változik és én úgy gondolom, hogy lélekben sokkal erősebb ember lett. Az utóbbi időben semmi sem úgy jött össze, ahogy ő szerette volna, a sérülés lehetett ennek a kiváltója vagy ez még rátett egy lapáttal. Azt, hogy mennyire volt vagy nem volt motivált, csak ő tudná megmondani. Szerintem nem a sérüléssel kezdődött az egész, de ez már mindegy is. Valami más lett és ezt ő is érezte és hozott egy nagyon nehéz döntést. De minden bizonnyal jó döntést. Rossz, hogy nem látjuk többet versenyen, de egészséges és boldog lesz, ami a legfontosabb. És ki tudja, milyen kapuk nyílnak most meg előtte? Egyszer megpendítette, ha befejezi, szeretne színész lenni. Jó adottságai vannak hozzá. Szóval, még láthatjuk máshol is ezután, ha úgy dönt és persze ott vannak a gálák is. Vagy az is lehet, hogy pont az egyszerű, hétköznapi élet fogja boldoggá tenni. Egy sportolónak sok mindent kell feladnia, ezeket most bepótolhatja. De végülis mindegy, mit tesz ezek után, ha az a valami boldoggá teszi. Egy kapu bezárult, de biztos, hogy egy másik kinyílik előtte is.

Mi így is-úgyis szeretjük, nemde? 

És ígérem, nem linkelgetek videókat állandóan, de ezt muszáj. Ez az idei Golden Skate Awards, pár nappal a hivatalos bejelentés előtt. A szenvedély megvan, de csak majdnem nem tökéletes:

http://www.youtube.com/watch?v=DnE7o0FNDpU

De sokkal lényegesebb, hogy a végén felszabadult volt, vicces és boldog, pedig ekkor már tudta, amit már mi is:

http://www.youtube.com/watch?v=TVnO01BQHus&feature=related

Na, ez igazán ő és becsülöm ezért.

Elinor


[171-152] [151-132] [131-112] [111-92] [91-72] [71-52] [51-32] [31-12] [11-1]

 

 


Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!