°STEPHANE LAMBIEL magyar rajongói honlapja°(The hungarian website of Stephane Lambiel)

STEPHANE LAMBIEL
-
Hírek/főoldal
- Mindent róla
- Eddigi eredményei
- Élet-pálya
- Róla mondták
- Aktuális programja
- Fordítások
- Cikkek, fordítások


KÉPEK
-
Sok-sok kép
- Rajongóktól
- Eissport Magazin
- VB 2006
- EB Lyon
- Naptár
- Vegyes
- Innen-onnan
- Mozgóképek
- Art on Ice 2007
- Tokio 2007
- Ikonok
- 2005.07.11
- Torinó 2007
- Cup of Russia
- Eisgala Basel
- EB Zágráb
- 2008-2009
- Tallinn 2010/ Vancouver 2010

VIDEÓK
- Stephane

NEKTEK, RÓLATOK
- VENDÉGKÖNYV
- Mit gondolsz Stephről?
- Probléma esetén ÍRJ!
- MSN címek
- Mit gondolsz a lapról?
- Segítség a letöltéshez
- Köszönet
- Segítség a lapnak
- Kéréseket, kérdéseket IDE
- Vélemények
- Idézetek
- Stephane meglepetése
- FÓRUM

JÉGREVÜ
-
Art on Ice
- Holiday on Ice
- Champions on Ice
- Disney on Ice
- Euroice
- Stars on Ice

KORCSOLYA KLUBBOK
-
Budapesti Korcsolyázó Egylet
- Pécs SE
- Jégcsillag SE
- Debreceni Jégkarc Egyesület
- MTK Jég-Virág Alapítvány
- Jégvirág Korcsolya Klub

KORCSOLYA
-
Salchow
- Az ugrások
- Rittberger
- Axel Paulsen
- Toeloop
- Lutz
- Flip
- Képek Salchowról
- Képek Axelról
- A kori története
- A műkorcsolyáról
- Pontozás

 

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Szavazz
Ki a kedvenc Férfi korcsolyázód??

Stephane Lambiel
Brian Joubert
Evgeni Plushenko
Alexei Yagudin
Evan Lysacek
Jeffrey Buttle
Johnny Weir
Emanuel Sandhu
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 

G-Portal kereső
Linkek
 

Látogatók száma
Indulás: 2006-03-01
 
♥Vendégkönyv
[15-1] [Archívum]

2009.01.30. 19:31 Idézet

Köszi és hajrá!! :)


2009.01.29. 23:04 Idézet

Sziasztok!
Egy fórumon egy kezdeményezést találtam arról, hogy Stéphane-os posztert rakjanak be a Sztár Sportba vagy a Képes Sportba. Ha te is szeretnéd, hogy ez létrejöjjön, küldd el az alábbi szöveget a kepessport@ringier.hu-ra és a sztarsport@sztarsport.hu-ra.

"Tisztelt Szerkesztők!

Poszter ügyben folyamodnék Önökhöz. 2008 októberében jelentette be a kétszeres világbajnok és olimpiai ezüstérmes Stéphane Lambiel svájci műkorcsolyázó a visszavonulását. Ez alkalomból mi magyar rajongók egy búcsú posztert gondoltunk megjelentetni az újságban, mivel Magyarországon igen nagy létszámban találhatók meg a rajongói, akik egy poszter megjelenése miatt akár több példaszámot is képesek lennének megvenni, hogy kedvencük emlékben is megmaradjon egy neves magyar sportmagazin posztereként. A már lezajlott idei Műkorcsolya és Jégtánc Európabajnokság és a hamarosan következő Világbajnokság méltó alkalmat adna egy búcsú poszter megjelenésére és mivel a magazinban több poszter is meg szokott jelenni, ha az egyik focista helyett most egy műkorcsolyázó szerepelne, az még nem vetné vissza a vásárlási statisztikákat, sőt újabb vevőket is vonzana.

Kérem fontolják meg az ötletet, nem egy cikkről, interjúról van szó, csupán egy poszterről, amely igen sokat jelentene a közel 1000 fővel rendelkező fan klubnak.

Üdvözlettel:
XY"

 

EZT RAKJÁTOK KI KÉRLEK A FŐOLDALRA ÉS TERJESSZÉTEK!


2008.10.16. 21:41 Idézet

Befejezi a versenyzést kétszeres műkorcsolyázó világbajnok Stéphane Lambiel. A mindössze 23 éves klasszis 2006-ban szerezte második címét, azóta sérülésekkel és formahanyatlással küzd, így a jövőben csak bemutatókon szórakoztatja a közönséget.

A sportoló – a 2006-os torinói olimpia ezüstérmese – 23 évesen, a kiújuló combsérülése és a kemény munka ellenére elmaradó eredmények hatására döntött a visszavonulás mellett.

Lambiel számára kevés örömöt hozott a 2007-2008-as szezon, a legnagyobb csalódást a göteborgi világbajnokságon elért ötödik helyezés jelentette, úgy hogy előtte sokan egyértelmű esélyesnek tartották harmadik címének begyűjtésére.

A rövid program során elesett a tripla axel közben, majd a négyfordulatos flip során letette a kezét. A szabadprogram folyamán az első négyfordulatosából kilépett, majd a második ugyanilyen kísérlete sem sikerült.

A svájci a svédországi eseményeket követően elhagyta korábbi sikereiért felelős edzőjét, Peter Grüttert és az Egyesült Államokban tevékenykedő trénerrel Viktor Petrenkóval folytatta felkészülését a 2010-es téli olimpia jegyében.

A tengerentúli edzésmunkát azonban combsérülése nehezítette, az utóbbi hetekben képtelen volt jégre lépni. Ezek után hozta meg a döntést, nem folytatja pályafutását. Ugyanakkor hozzátette, gálákon, bemutatókon azért láthatja a közönség.

Lambiel kiválása hatalmas veszteség a műkorcsolya számára, hiszen amellett, hogy kitűnő technikával rendelkezik, stílusa, kisugárzása, forgásai a világ legjobbjai közül is kiemelték. Bárhol szerepelt a nézők azonnal a szívükbe fogadták, egy igazi karakter távozik a népszerű sportág világából.

STEPHANE LAMBIEL: A KÖZÖNSÉGKEDVENC
Születési hely, idő: Svájc, Martigny; 1985. április 2.
Magasság: 177 cm
Edző: Viktor Petrenko
Legjobb eredményei:
világbajnoki cím 2 (2005., 2006.)
olimpiai ezüstérem: 1 (2006, Torinó)
ISU egyéni csúcsai:
összesen: 239,1 (Grand Prix Final 2008)
rövid program: 83,8 (Grand Prix Final 2008)
szabadprogram: 160,9 (2006-os vb)

Visszavonulás dátuma: 2008. október 16.


2008.04.04. 13:32 Idézet

Aloha!

Az egyik kedvenc műkorisom Stephane Lamibel! Nagyon jó az oldal, sok infot lehet rajta találni! 

Nalina


2008.04.03. 12:27 Idézet

ez most mi volt...?


2008.03.29. 14:48 Idézet

Szia!

Szereted a teniszt? Akkor mindenképpen itt a helyed! Ha ráadásul Novak Djokovic a kedvenced, akkor annál inkább! =) 
Gyere és látogass el az 1. magyar Novak Djokovic fansite-ra! =) Mindent megtudhatsz róla! Naponta frissülő modulok! Megéri benézni!


2008.03.23. 17:49 Idézet

Csak gondoltam megírom, hogy van egy magyar Steph-es fórum, kicsit fellehetne dobni, írhatnátok oda is:

http://forum.netbulvar.hu/?a=posts&id=617


2008.03.22. 17:48 Idézet

Légyszi a videók közé tegyétek be azt a nyilatkozatot, amiről a chatben annyit beszélnek. Amit Steph nyilatkozott a vb rövid progija után, a bírákról, meg hogy feleadta. ( Ő tényleg ilyet mondott?? Nem akarom elhinni!) Nagyon hálás lennék! Köszi


2008.03.07. 10:14 Idézet

Szia Jó az oldalad nézd meg az enyémet is www.jegtanc.mlap.hu  Várlak!!


2008.03.06. 20:41 Idézet

Sziasztok!

Nagyon jó az oldal, hajrá, csak így tovább, remélem, hogy a vb idején sok új infot, képet kapunk. Egyébként olyan idézeteket nem tesztek ki, amiket Steph mondott?

További jó szerkesztést!:))


2008.02.10. 15:19 Idézet

jó az oldal nézzetek be ide is : www.gportal.hu/portal/halarmadrid/


2008.01.25. 16:19 Idézet

A gratulációkat pedig nagyon szépen köszönjük, és az újévi jókívánságokat is! Igazán jó őket olvasni. :)


2008.01.25. 16:16 Idézet

Sziasztok!

Az oldal egyik szerkesztője vagyok, és szeretnék ide írni pár dolgot a vendégkönyv rendeltetésével kapcsolatban, mert elképesztő, hogy egyesek úgy használják, mintha hirdetőoldal lenne. Sok ilyen üzenetet kellett kitörölnöm, és a félreértések elkerülése végett szeretném leírni, hogy szívesen benne vagyunk a linkcserében, bár elsősorban a sporttal kapcsolatos, és azon belül is inkább a műkorcsolyával kapcsolatos linkeket rakjuk ki az oldalra, amit azért kell megértenetek, mert korlátozottak a lehetőségek, és muszáj válogatni. Amennyiben valaki a vendégkönyvbe ír, nagyon szépen megkérjük, és tényleg, mindenféle negatív fennhang nélkül, hogy csak az oldallal kapcsolatos véleményét írja bele a vendégkönyvbe, mert sajnos az utóbbi pár hónapban annyi link gyűlt itt össze, hogy alig lehetett köztük észrevenni a Stephane-nal és az oldallal kapcsolatos bejegyzéseket. Ezért létrehoztam egy e-mailcímet: stephbanner@freemail.hu és ezen a címen várjuk a bannercserét kérők kéréseit. A további, nem a vendégkönyvhöz kapcsolódó kéréseket töröljük a jövőben. Továbbá azok hirdetését is, akik valamilyen honlapversenyt hirdetnek.

Elnézést, de meg kell értenetek, a vendégkönyv klasszikus funkciója, hogy tényleg az oldallal kapcsolatban véleményeket kaphassunk, esetleg kérdéseket, kéréseket az oldal témájával kapcsolatban.

Köszönöm, hogy végigolvastátok!

Üdvözlettel: Zsú


2008.01.24. 16:32 Idézet

Sziasztok

Nagyon jó az oldal Gratulálok!!!!


2007.12.31. 09:51 Idézet
Sziasztok!
 
Már egy jó ideje nem voltam itt, de most  aszezon közeledtével újra bekukkantottam. Nagyon jó lett az oldal csak úgy ámulok mennyi minden lett itt mióta nem voltam! Ügyesek vagytok, gratulálok!
 
                                                                          Ági

[15-1] [Archívum]

 

 


Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!