°STEPHANE LAMBIEL magyar rajongói honlapja°(The hungarian website of Stephane Lambiel)

STEPHANE LAMBIEL
-
Hírek/főoldal
- Mindent róla
- Eddigi eredményei
- Élet-pálya
- Róla mondták
- Aktuális programja
- Fordítások
- Cikkek, fordítások


KÉPEK
-
Sok-sok kép
- Rajongóktól
- Eissport Magazin
- VB 2006
- EB Lyon
- Naptár
- Vegyes
- Innen-onnan
- Mozgóképek
- Art on Ice 2007
- Tokio 2007
- Ikonok
- 2005.07.11
- Torinó 2007
- Cup of Russia
- Eisgala Basel
- EB Zágráb
- 2008-2009
- Tallinn 2010/ Vancouver 2010

VIDEÓK
- Stephane

NEKTEK, RÓLATOK
- VENDÉGKÖNYV
- Mit gondolsz Stephről?
- Probléma esetén ÍRJ!
- MSN címek
- Mit gondolsz a lapról?
- Segítség a letöltéshez
- Köszönet
- Segítség a lapnak
- Kéréseket, kérdéseket IDE
- Vélemények
- Idézetek
- Stephane meglepetése
- FÓRUM

JÉGREVÜ
-
Art on Ice
- Holiday on Ice
- Champions on Ice
- Disney on Ice
- Euroice
- Stars on Ice

KORCSOLYA KLUBBOK
-
Budapesti Korcsolyázó Egylet
- Pécs SE
- Jégcsillag SE
- Debreceni Jégkarc Egyesület
- MTK Jég-Virág Alapítvány
- Jégvirág Korcsolya Klub

KORCSOLYA
-
Salchow
- Az ugrások
- Rittberger
- Axel Paulsen
- Toeloop
- Lutz
- Flip
- Képek Salchowról
- Képek Axelról
- A kori története
- A műkorcsolyáról
- Pontozás

 

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Szavazz
Ki a kedvenc Férfi korcsolyázód??

Stephane Lambiel
Brian Joubert
Evgeni Plushenko
Alexei Yagudin
Evan Lysacek
Jeffrey Buttle
Johnny Weir
Emanuel Sandhu
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 

G-Portal kereső
Linkek
 

Látogatók száma
Indulás: 2006-03-01
 
♥Mit gondolsz Steph-ről?
[76-57] [56-37] [36-17] [16-1]

2011.09.13. 15:54 Idézet
Do you know that it is the best time to receive the mortgage loans, which can make your dreams come true.
2010.03.08 12:08
barbolya

„Én 3 gyerekes és nem fiatal anyuka vagyok. A vancouveri gálára véletlenül kapcsoltam és leesett az állam és hevesen dobogott a szívem és lúdbőr és minden,  amikor ezt a fiatalembert megláttam korcsolyázni erre a hihetetlen jó számra! A számot előtte nem ismertem, azóta már többször meghallgattam, így is jó, de amit a korcsolyázásával hozzátesz Stephane, az csodálatos! Szeretnék még tőle sok ilyen szépséget látni, remélem lesz még kitartása folytatni!”


2010.03.08. 12:08 Idézet

Én 3 gyerekes és nem fiatal anyuka vagyok. A vancouveri gálára véletlenül kapcsoltam és leesett az állam és hevesen dobogott a szívem és lúdbőr és minden,  amikor ezt a fiatalembert megláttam korcsolyázni erre a hihetetlen jó számra! A számot előtte nem ismertem, azóta már többször meghallgattam, így is jó, de amit a korcsolyázásával hozzátesz Stephane, az csodálatos! Szeretnék még tőle sok ilyen szépséget látni, remélem lesz még kitartása folytatni!


2010.01.19. 14:26 Idézet
Annie

 Nagyon szeretem,tisztelem Stephane-t! <3 Számomra Ő az örök kedvenc koris! (én személy szerint Plushenko-t meg Joubert-et nem szeretem) Nagyon aranyos és ahogy korizik *.* Büszke vagyok rá és örülök hogy visszatért versenyezni, nagyon jó lesz újra látni. Mikor abba hagyta nem akartam elhinni, viszont mindig is élt bennem a remény hogy nem végleges a döntése. Nagyon drukkolok neki az EB-n, kicsit izgulok is mert azt mondják a tripla axelével gond van...De mind1 akármi lesz én büszke vagyok rá azért amit véghezvitt és öröm lesz nézni minden percét. <3

Hajrááá Steph!! :)

 és amúgy nagyon jó az oldal.

 -Annie-


2009.01.28. 14:36 Idézet

Számomra 3 nagy volt, és marad örökre: 1, Plushenko, akit szerintem lazaságban nem überel senki. Senki nem érkezik le olyan puhán a jégre, mint ő annak idején egy-egy ugrása után, és szerettem benne, hogy olyan játékos, bohókás. Ő volt a szerény profi. 2, Lambiel esztétikai gyönyör, úgy kompletten ő maga, és amit a pályán művel. Lenyűgöző ahogy átadja magát a korcsolyázásnak, és a legművészibb. Azon kívül nagyon intelligens minden megnyilvánulása, akár interjút ad, akár éljenezteti magát. Össze vagyok törve, hogy többet nem látom a jégen. 3. Természetesen Joubert, akinek egyszerüen fantasztikusak, és energikusak a lépéssorozatai. Kissé agresszívnak tűnik, és a magánéletben szerintem kibírhatatlan egoista lehet, ennek ellenére imádom nézni minden mozdulatát...Buttle szerintem nem nagy durranás, és semmiképpen sem sorolnám a nagyok közé. Verner egy éretlen mitugrász, és messze van még attól a kiforrottságtól, ami a 3 nagyot jellemzi. Van der Perren az akiben van egy szikra talán, Alban Proubernek is megvan minden esélye, hogy egyszer tényleg jó legyen.....


2008.11.29. 15:17 Idézet

Stéphane egy egyéniség! Nekem 3 kedvencem van, Joubert, Lambiel és Buttle, de már csak Joubert versenyez.

Az, ahogy Lambiel versenyez, ad egy hihetetlen varázst a korcsolyának. Olyat, amilyet csak ők 3-an tudnak. Verner, Chan és Kozuka lehet, hogy jók, de a tűz hiányzik belőlük.

Mikor lesz még ilyen 3 fiú? Joubert, a maximalista; Buttle, a művészi; Lambiel, a SZENVEDÉLYES. MISS YOU!!!


2008.11.19. 19:29 Idézet

Senki ne bántsa őt!!!Ő rendelkezik az életével, Ő tudja mikor kell folytatni vagy abbahagyni, csak hálásak lehetünk amiért ennyi szépet adott nekünk. Ő szuper jó, és ki kell tartani mellette!


2008.11.14. 19:26 Idézet

en igaz h Joubertes vok de naon sajnalom h visszavonult, mert iyg az europaiak gyengebbek lesznek a vb-n.


2008.10.29. 13:45 Idézet

Sziasztok:)

Hát ő jó ember, nagyon szimpi:)

Nagyon szeretem:)

 


2008.05.16. 15:03 Idézet

Hát mit is mondhatnék... egyszerűen ő a legjobb!!!! Hajrá Stephane!!! :)


2008.04.01. 17:55 Idézet

sziasztok!

Sportriporternek tanulok, és tornára, tennisre,...korcsolyára specializálódok.Internetes keresgélésim alatt bukkantam rá az oldalatokra, ami nagyon tetszik :)

szóval Stéphane!

több mint 10 éve követem a korcsolyát, és úgy gondolom, hogy ez az egyik olyan sport amit nem lehet reálisan értékelni, kommentálni!Sőtt tovább megyek ez egyáltalán sport?Sok versenyzőnél sokkal inkább művészet az amit a jégen csinál mint sport.Úgy gondolom, hogy ezért nem lehet Joubert és Lambielt összehasonlítani.Stephane csodálatos előadó, a forgásainak és a lépéssorának nincs párja + látszik rajat, hogy imádja azt amit csinál.Az igaz, hogy az ugrásai nem mindig tökéletesek, de szerintem sokkal inkább attól függ, hogy mennyire képes a fejében rendbe tenni a dolgokat.Az első szabály amit tanítanak, az az, hogy minnél inkább pártatalanul tudjuk kommentálni az eseményeket, hát ez az első sportág amiben nem megy. Nem tudom semmi mással összehasonlítíni azt amit Stephane csinál.Volt szerencsém többször részt venni versenyen és gálán is ahol Stephane versenyzett/fellépett, azt a hangulatot amit ő csinált az arénában senki nem tudta megeteremteniKapcsolatot teremtett a nézők és saját maga között.Erre a véleményem szerint még Plusenko sem volt képes.Olyan érzés volt, mint amikor színházban vagyok az és a színészeknek sikerül igazi kapcsolatot teremteni
 tudom, hogy mire gondol a színész anélkül, hogy megszólana látom előre a következő mozdulatát. Ezt a képességét Stephane ismeri, és mindig hangsúlyozza azt, hogy neki nem a technika a legfontosabb, hanem, hogy át tudja adni azt amit akar. Stéphane az egyik legnagyobb egyénisége a műkorcsolyának. Talán sokat írtam?ha igen bocsi!:)


2008.03.30. 18:11 Idézet

Nem is tudom, mit gondoljak Stephról?. Nagyon szimpi. És még amit a jégpályán művel... Fantázia.

A Carolina Costnerval össze is paszolnának, de előbb-utóbb összevesznének a karrieren.

A Steph találjon csak valami egyszerű, de rendes csajt, mert ő rosszat nem érdemel.

Titty


2008.03.30. 13:11 Idézet

Nagy tehetség. Szóval: Isteni!  Ámitó, amit ez a fiú művel! Nem hiszem,hogy van párja. Ha 5. is lett, de ő a leg jobb!!!

Stephnek nem a külsejét kell nézni, hanem a tehetségét és ezért kell őt csodálni. Igaz, csinos is, de ez mellékes. Már úgyis foglalt.


2008.03.24. 17:03 Idézet

Jézusom, mikor is kezdtem el imádni Lambielt? Asszem 2004-ben. Csak ugye akkkor még nem volt internetem és erre az oldalra is csak most találtam rá, höh ^^" Én nagyon szeretem mert helyes és ügyes, na meg a forgásai. Hát behalok! Fizikai képtelenség, hogy valaki így forogjon. Vagyis nem. Steph megtette XD
Örülök, hogy megtaláltam az oldalt, hajrá :P


2008.03.02. 20:03 Idézet

sziasztok!

Én igazából csak most kezdegetem "megismerni" Stephant.Emlékszem régen nem tudom kb.4-5 éve volt, amikor láttam egy versenyen, és csak annyi maradt meg, hogy svájci, iszonyatosan jól forog és , hogy még jól is néz ki!Aztán nézegettem a versenyeket-mert amúgy midíg is szerettem a korcsolyát-, de nem találtam sehol.Nagyon szomorú lettem, de  a korcsolya iránti "szeretetem" nem hagyott alább.Aztán valahogy miután Jagunyin(bocsi ha rosszul írtam) visszavonult, inkább csak a táncot néztem!És egyszercsak az egyik versenyen ismét "felfedeztem" ŐT!:)Nagyon boldog voltam, hogy megkerült az elveszett kis kedvencem!És amikor ismét láttam forogni, már biztos voltam benne, hogy Ő az!Ezt csak azért meséltem el, mert én nem csak azóta szeretem mióta a csúcson van, mert amikor először láttam, még dobogóra sem állt!

Ma szerintem -sajnos a tengerentúliakat nem nagyon ismerem,- Európában ő a legjobb!Fantasztikus!Jagunyin, a lépéssorozata miatt volt annyira különleges!Ja és Briant ezért nem szeretem annyira többekközött, mert úgy vettem észre, hogy majmolni próbál...Plutsenkonak a pirulettjei, és itt van ma Stephan a forgásaival!Szerinetm ezek az igazi tehetségek, akik vmi plusszal is kitűnnek, mert az tény, hogy aki részt vesz egyáltalán ilyen nagyszabású versenyeken, az már nem lehet tehetságtelen...

Az meg már csak hab a tortán, hogy sztem teljesen normális ember, nekem speciel nagyon szimpi(a nyilakozatai alapján)!És még jól is néz ki!Nagyon jól!!!

x


2008.03.02. 13:20 Idézet

Steph isteni és most őt tartom a legjobbnak.És nem azért, mert jól néz ki, az egy dolog. Szerencsés ebből a szempontból is, de semmire sem menne ezzel, ha nem tudna igazán jól korcsolyázni. Márpedig ő tényleg mindig szívvel-lélekkel korizik és nagyon hálás a közönségnek még akkor is, ha mondjuk 3. lesz éa örül is neki.(Briannal ellentétben). Ezt nagyon tisztelem benne. Sugárzik róla, hogy kedves ember és imádja, amit csinál. És ez a legfontosabb. És igazat adok, nekem nincs róla poszterem és nem ragadt rám a katicamánia, mert az csak utánzás lenne. Nem kell ugyanolyannak lennem, hogy szeretni tudjam. Egyébként is kevés embernek kedvenc állata a katica, divatból meg butaság ezt csinálni és bizonyára ő is tudja, hogy sokan csak miatta mondják azt, hogy szeretik.

Őt azért kell szeretni, amilyen, jó ember és nagyszerű koris, de ettől még hagyjuk meg neki a hóbortjait és ne majmoljuk!

B.


2008.03.01. 21:50 Idézet

Sziasztok! Én most láttam Stephanet korizni a tv-ben. Fogalmam sincs a korcsolyáról, soha sem néztem végig egy teljes táncot, vagy ahogy ezeket a koerográfiákat itt nevezik. De most egyszerűen nem bírtam elkapcsolni. Van a srácban valami. És ezt nem azért mondom, mert helyes, nekem speciel nem jön be. De van egy kisugárzása, amikor korcsolyázik és ez nagyon megfogott. Csak ennyit akartam mondani, köszönöm. Üdv: Neila

 

 


2008.02.24. 19:45 Idézet

Mint minden korcsolyázot igy Lambielt is meg lehet verni. Joubert rajongo vagyok s mint minden Joubert rajongo én is jobbnak tartom Joubert Lambielnel. Persze ez izlések szerint változik. Ma keves az a lány néző  aki nem azért drukkol akármelyik korcsolyázónak  mert jol korizik hanem azért mert jol néz ki. Én nem ezek kozé tartozom. Szerintem Lambiel rajongó nem csak az lehet akinek tele van a fal poszterekkel és agyra-főre gyűjti a katicákat, vagy akinek nincs posztere az imádja a akaticákat. Nekem egy Jubertes poszterem sincs és megis Joubert rajongónak tartom magam, amikor korcsolyaázik nagyon izgulok erte hogy nehogy elrontsa. 


2008.02.24. 11:13 Idézet

Steph szerintem most a legjobb koris. De komolyan. Szerintem az EB-n simán verte Tomáš Vernert, a hosszú programja annyira jó volt. A mostani korisok közül én csak benne látom azt a lendületet, szenvedélyt, ami ehhez kell. Ő igazán odateszi magát és együtt él a zenével minden mozdulatban. Nekem ilyen élményt vagy ehhez hasonlót csak Plushi tudott nyújtani.Remélem, hogy még nagyon sokáig láthatjuk őt korizni. :))


2008.02.17. 19:11 Idézet

Alllezzzzzz Stéphan!!!<3333--> csak ennyííh!!(L)(L) egyszerűen imádom!! (L)<3(L)


2008.02.09. 21:59 Idézet
nagyon jo!!!! imadom es nem erdekelnek a joubert rajongok kritikája o a legjobb a lededubb

[76-57] [56-37] [36-17] [16-1]

 

 


Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!